Cart Total Items (0)

Varukorg

Om oss

ELFIRMAN I STHLM

Om oss - Elfirman

Vi erbjuder högkvalitativa elektrikertjänster för både hem och företag i hela Stockholmsområdet.

Vi är din pålitliga partner när det gäller alla dina elektriska behov. Med en passion för kvalitet. Vårt dedikerade team av erfarna elektriker strävar alltid efter att leverera högkvalitativ service till varje projekt vi tar oss an. Vi är specialiserade på allt från mindre reparationer och underhåll till stora om- och tillbyggnadsprojekt och installationer för nyproduktion. Oavsett om det är att byta ut en ljusbrytare i ditt hem eller att installera ett komplett elsystem för ett företagskomplex, kan du lita på oss för att göra jobbet med precision och noggrannhet.

Täby Elinstallationer & Sterners el blir ELFIRMAN i STHML

Sammanslagningen 2023 markerade en betydelsefull tidpunkt då Sterners El och Täby Elinstallationer förenades och formade Elfirman i STHLM AB. Tanken på en sammanslagning började ta form redan 2017 och växte fram genom åren. Beslutet att gå samman fattades före sommaren 2022, drivet av insikten om att en förening skulle skapa större styrka och resurser för båda företagen. Därefter inleddes en omfattande process för att genomföra sammanslagningen.

För att stärka banden och skapa en känsla av samhörighet mellan medarbetarna från de tidigare separata företagen, valde vi att byta namn och logotyp till Elfirman i STHLM AB.

Historik:

AB Täby Elinstallationer grundades av Christian Lorenz år 2006. Vid sammanslagningen hade Täby El med sig 17 erfarna elektriker till Elfirman. Christian började sin karriär på Djursholms Elektriska 1988, erhöll sin behörighet år 2002 och drev sedan den egna firman CL El mellan 2002 och 2006 innan etableringen av AB Täby Elinstallationer.

Sterners El AB, startat av Anders Sterner, hade vid sammanslagningen 12 kvalificerade elektriker som blev en del av Elfirman. Anders har en lång erfarenhet som elektriker sedan 1996, erhöll sin behörighet år 2003 och grundade Sterners El AB år 2003.”

Tjänster

Vad vi erbjuder

Elentreprenader

Vi tar på oss uppdrag av alla storlekar inom elentreprenad, där vi tar hand om allt från planering till fullbordan. Det kan inkludera allt från nybyggnationer av områden, föreningar och stadsdelar. Som elfirma är vi inte rädda för utmaningar, utan snarare ser vi dem som möjligheter att hitta innovativa lösningar.

Företag & BRF

Letar ni efter en pålitlig elektriker som säkerställer att era nya mötesplatser och kontorsytor fungerar smidigt? Då behöver ni inte leta längre! Vi är här för att hjälpa er med allt från omdragningar och anpassningar till installation av elbilsladdare och mer. Vid större byggprojekt kan vi också assistera med byggström för att säkerställa en effektiv genomförande av arbetet.
Elektriker - Elfirman

Privat

Förutom vanliga elarbeten som omdragningar, centralbyten och installationer vid renoveringar, nybyggnationer och tillbyggnationer, erbjuder vi en bred tjänstespektrum som inkluderar installation av pooler, spa, jacuzzis, motorer, kök, badrum, bastur och luftvärmepumpar. Vår elfirma är flexibel och tar sig an även de minsta uppdragen med samma engagemang och professionalism som de större projekten.
image
30 +
Professionella elektriker med över 30år erfarenhet. Vi förstår att varje kunds behov är unika, och därför anpassar vi våra lösningar för att passa just dig. Vi tar oss tid att lyssna på dina önskemål och behov och arbetar sedan tillsammans med dig för att hitta den bästa lösningen för din situation.
image
23 st
Dedikerade team av erfarna elektriker strävar alltid efter att leverera högkvalitativ service till varje projekt vi tar oss an. Vi är specialiserade på allt från mindre reparationer och underhåll till stora om- och tillbyggnadsprojekt och installationer för nyproduktion.
image
100 %
Säkerhet är alltid vår högsta prioritet. Vi följer strikta säkerhetsstandarder och föreskrifter för att säkerställa att alla våra installationer och arbeten utförs på ett säkert och tillförlitligt sätt
image
100 %
Kundnöjdhet är viktigt för oss, och vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar. Med vår expertis, professionalism och personliga service är vi stolta över att ha byggt långsiktiga relationer med många av våra kunder.