Cart Total Items (0)

Varukorg

Elfirman kontakta oss
Elfirman i STHLM

När du behöver en pålitlig och prisvärd elektriker

Letar du efter en pålitlig elektriker till ett konkurrenskraftigt timpris? Då har du kommit rätt! Våra erfarna elektriker erbjuder högkvalitativa tjänster till rimliga priser som passar din plånbok.
Våra elektriker är välutbildade och har lång erfarenhet inom branschen, vilket gör att vi kan utföra alla typer av elektriska arbeten med precision och professionalism.

När du väljer oss som din elektriker kan du vara säker på att du får valuta för pengarna. Vi levererar inte bara högkvalitativa tjänster till ett överkomligt pris, utan vi erbjuder också enastående kundservice och support genom hela processen.

Så om du behöver en pålitlig och prisvärd elektriker, kontakta oss idag för att få ett kostnadsförslag baserat på dina behov. 

image
Tjänster

Vad vi erbjuder

Elentreprenader

Vi tar på oss uppdrag av alla storlekar inom elentreprenad, där vi tar hand om allt från planering till fullbordan. Det kan inkludera allt från nybyggnationer av områden, föreningar och stadsdelar. Som elfirma är vi inte rädda för utmaningar, utan snarare ser vi dem som möjligheter att hitta innovativa lösningar.
elektriker brf, företag

Företag & BRF

Letar ni efter en pålitlig elektriker som säkerställer att era nya mötesplatser och kontorsytor fungerar smidigt? Då behöver ni inte leta längre! Vi är här för att hjälpa er med allt från omdragningar och anpassningar till installation av elbilsladdare och mer. Vid större byggprojekt kan vi också assistera med byggström för att säkerställa en effektiv genomförande av arbetet.
Elektriker - Elfirman

Privat

Förutom vanliga elarbeten som omdragningar, centralbyten och installationer vid renoveringar, nybyggnationer och tillbyggnationer, erbjuder vi en bred tjänstespektrum som inkluderar installation av pooler, spa, jacuzzis, motorer, kök, badrum, bastur och luftvärmepumpar. Vår elfirma är flexibel och tar sig an även de minsta uppdragen med samma engagemang och professionalism som de större projekten.
image
30 +
Professionella elektriker med över 30år erfarenhet. Vi förstår att varje kunds behov är unika, och därför anpassar vi våra lösningar för att passa just dig. Vi tar oss tid att lyssna på dina önskemål och behov och arbetar sedan tillsammans med dig för att hitta den bästa lösningen för din situation.
image
23 st
Dedikerade team av erfarna elektriker strävar alltid efter att leverera högkvalitativ service till varje projekt vi tar oss an. Vi är specialiserade på allt från mindre reparationer och underhåll till stora om- och tillbyggnadsprojekt och installationer för nyproduktion.
image
100 %
Säkerhet är alltid vår högsta prioritet. Vi följer strikta säkerhetsstandarder och föreskrifter för att säkerställa att alla våra installationer och arbeten utförs på ett säkert och tillförlitligt sätt
image
100 %
Kundnöjdhet är viktigt för oss, och vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar. Med vår expertis, professionalism och personliga service är vi stolta över att ha byggt långsiktiga relationer med många av våra kunder.