Cart Total Items (0)

Varukorg

Vi hjälper dig

Boka en elektriker

Letar du efter en pålitlig elektriker i Stockholm? Vår erfarna team av elektriker erbjuder högkvalitativa tjänster för både hem och företag i Stockholm med omnejd. Oavsett om du behöver hjälp med elinstallationer, reparationer eller underhåll är vi här för att hjälpa till. Vi kombinerar expertis med konkurrenskraftiga priser för att säkerställa att du får den bästa möjliga servicen. Kontakta oss idag för att boka en tid eller begära en kostnadsfri offert.

När du väljer oss som din elektriker kan du vara säker på att du får bästa möjliga valuta för pengarna. Vi erbjuder inte bara högkvalitativa tjänster till rimliga priser utan strävar även efter att ge dig utmärkt kundservice och support under hela processen.

 

image

Boka en elektriker

kr 775Timme

Timpriset är ink moms, gäller för en elektriker med arbetstider mellan 07:00 och 16:00. Servicebilsavgift debiteras vid varje arbetsstillfälle som överstiger en arbetsdag. Vid kortare arbeten debiteras istället en startkostnad. I startkostnaden ingår 2 arbetstimmar samt servicebil och trängselskatt. Vid arbete över 6 timmar debiteras en hel dag (8 timmar).

Startkostnad: 1780 kr exkl. moms (2225 kr inkl. moms).
Startkostnad med ROT-avdrag: 1760 kr inkl. moms.

  • Vi hjälper dig med ROT
  • Erfarna elektriker
  • Högkvalitativ service
Att boka en elektriker är ett viktigt steg för att säkerställa att ditt hem eller företag fungerar smidigt och säkert när det gäller el. Oavsett om det handlar om installation av ny elutrustning, reparation av befintliga system eller underhållsarbete är det avgörande att anlita en pålitlig och erfaren elektriker för att få jobbet gjort på rätt sätt.
En erfaren elektriker har kunskapen och färdigheterna för att hantera alla typer av elarbete.
Oavsett om det är en enkel reparation eller en mer komplex installation. Genom att välja Elfirman kan du vara säker på att jobbet blir gjort på ett professionellt och säkert sätt. Viktigt att välja en elektriker som erbjuder en bred tjänstespektrum. Detta innebär att de bör kunna hantera alla typer av elarbete, inklusive installation av nya system, reparation av befintliga system, underhållsarbete och mer. Genom att välja Elfirman får du en komplett lösning för dina elbehov och kan spara tid och pengar genom att undvika att behöva anlita flera olika leverantörer för olika jobb.

När du bokar en elektriker

är det viktigt att vara tydlig med vad du behöver hjälp med och att ge så mycket information som möjligt för att säkerställa att elektrikern är korrekt förberedd när de kommer till ditt hem eller företag. Det är också en bra idé att fråga om prisuppskattningar och garantier innan du bokar för att undvika överraskningar senare. Genom att välja Elfirman som erbjuder en bred tjänstespektrum och konkurrenskraftiga priser kan du vara säker på att ditt elarbete blir gjort på ett professionellt och säkert sätt.